030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Utrecht

Hebben de arbeidsomstandigheden op uw werk gezorgd voor blijvende gezondheidsklachten? Of bent u slachtoffer van een bedrijfsongeval? Heeft u door toedoen van een ander letselschade opgelopen? Wellicht heeft u dan recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval. Dit is het geval wanneer uw werkgever aansprakelijk is voor het letsel dat u heeft opgelopen.

Een werkgever hoeft geen schadevergoeding uit te keren wanneer hij aan de zogenaamde zorgplicht heeft voldaan. Dat houdt in dat hij kan bewijzen dat hij voldoende zorg heeft gewijd aan de veiligheid van zijn werknemers. Als hij daarnaast kan bewijzen dat uw letselschade ook was ontstaan als hij wel aan de zorgplicht had voldaan, is er niet direct sprake van schadevergoeding. Verder moet u kunnen bewijzen dat de opgelopen schade niet is ontstaan door roekeloos gedrag of onoplettendheid. Indien dit niet het geval is, heeft u recht op een schadevergoeding bedrijfsongeval.

Werkgever aansprakelijk stellen voor schade

Om bovenstaande zaken aan te tonen, is het belangrijk om als werknemer direct een jurist in te schakelen die u kan bijstaan de werkgever aansprakelijk te stellen. Wanneer u lang wacht met het inschakelen van hulp, kan dit effect hebben op uw schadevergoeding. Na vijf jaar is de zaak zelfs verjaard en kunt u geen aanspraak meer maken op een schadevergoeding bedrijfsongeval. De letselschadespecialisten van Janse Advocaten in Utrecht helpen u om tot een rechtvaardige schadeclaim te komen. Neem contact met ons op voor advies of maak een afspraak.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu