030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Arbeidsomstandigheden vaststellen in Utrecht

Jaarlijks raken er in bedrijven een te groot aantal werknemers door ongevallen gewond. Inzetten op het voorkomen van deze ongevallen zou dan ook hoge prioriteit moeten hebben. Om arbeidsongevallen te voorkomen, moet men eerst inzicht krijgen in de oorzaken. Zo kunnen arbeidsomstandigheden hier een grote rol in spelen.

Goede werkomstandigheden zorgen voor minder zieken en arbeidsongeschikte werknemers. Zeker in de sectoren metaalindustrie, bouw en de agrarische sector kan er sprake zijn van een risicovolle werkomgeving. Om bij te dragen aan een vermindering van bedrijfsongevallen is het belangrijk dat er voldoende veiligheidsvoorzieningen, veiligheidsvoorschriften, persoonlijke beschermingsmiddelen en vaardigheden zijn.

Arbeidsomstandigheden en de Arbowetgeving

Veilige arbeidsomstandigheden zijn niet alleen gunstig voor werknemers, maar ook voor werkgevers. Dit kan namelijk bijdragen aan minder kosten voor ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid. De eisen waaraan werkomstandigheden moeten voldoen worden vastgesteld door de overheid. Hoe deze eisen worden uitgewerkt bepalen werkgevers, samen met hun werknemers, zelf. Hulpmiddelen zoals een risico-inventarisatie en –evaluatie kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van een arbobeleid dat voldoet aan de Arbowetgeving. Voor extra informatie over de Arbowetgeving en eisen omtrent de werkomgeving in Utrecht of omgeving, kunt u contact opnemen met ons kantoor, of een afspraak maken voor een vrijblijvend spreekuur.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu