030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Wij zijn uw letselschadespecialist in Utrecht

Janse Advocaten treedt voor u op in zaken omtrent letselschade in Utrecht en omgeving. Meestal is de tegenliggende partij de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke persoon. In de afgelopen jaren hebben wij vele letselschadezaken met succes behandeld en hebben onze klanten de schadevergoeding gekregen waar ze recht op hadden. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade. Hierbij kunt u denken aan letsel bij verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, geweldsdelicten en medische fouten. Als u ons aan uw zijde neemt, weet u zeker dat u goed tegenspel kan bieden aan grote verzekeringsmaatschappijen. Het is zelfs mogelijk dat we overgaan tot procederen.

Uw letselschade expert

Een probleem kan beter voorkomen worden dan dat het wordt opgelost. Bij ons kunt u vanzelfsprekend aankloppen als er een juridisch geschil plaatsvindt, maar ook van tevoren is het mogelijk om advies in te winnen over de stappen die u dient te nemen. In sommige gevallen kan dan zelfs een juridische procedure vermeden worden. Ook is het mogelijk dat wij de mediation verzorgen. Dit is een veel snellere manier om tot een oplossing van een conflict te komen. Bij mediation worden beide partijen met elkaar in contact gebracht, zodat men echt naar elkaar gaat luisteren. Zodoende wordt er een win-win situatie gecreëerd voor beide partijen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu