030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Schadevergoeding medische fout in Utrecht

Natuurlijk gaat u er altijd vanuit dat u in het ziekenhuis goed geholpen wordt. Soms gaat er echter wel eens iets mis. Dit is niet altijd meteen een medische fout. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een complicatie of de behandelaar de patiënt niet beter kan maken, is dit geen medische misser. Er is pas sprake van een medische fout als de behandelaar de regels van zijn beroepsgroep niet na komt, door bijvoorbeeld informatie achter te houden, onzorgvuldig te zijn of onnodige risico’s te nemen. Wanneer u het slachtoffer bent van een medische misser en u schade heeft opgelopen, dan heeft u wellicht recht op een schadevergoeding medische fout. Indien dit het geval is, kunt de schade verhalen en daarnaast wellicht aanspraak maken op een vergoeding van extra kosten, gemiste inkomsten en smartengeld.

Uw letselschadespecialist in Utrecht

Wanneer u slachtoffer bent van een medische misser is het verstandig om zo snel mogelijk een letselschadespecialist in te schakelen. De juristen van Janse Advocaten in Utrecht staan u graag bij in het gehele proces. Wij bieden deskundige juridische bijstand op het gebied van schadevergoedingen medische fouten. Als u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu