030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Slachtoffer van mishandeling in Utrecht?

Het opzettelijk toebrengen van letsel aan een persoon wordt mishandeling genoemd. Wanneer u slachtoffer bent geworden van mishandeling en zelf geen schuld heeft aan het incident, is het belangrijk om zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Op deze manier kan de dader opgespoord worden en kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding mishandeling. Verder kunt u door een arts laten vaststellen wat voor soort letsel u heeft opgelopen.

Er zijn verschillende procedures die u kunt volgen om uw schade vergoed te krijgen. Ten eerste kunt u een letselschadeclaim indienen tegen de dader in het strafproces, dit wordt ook wel voegen genoemd. Daarnaast kunt u de dader civielrechtelijk aansprakelijk stellen. Tot slot kunt u een verzoek tot schadevergoeding indienen bij het Schadefonds geweldsmisdrijven. Hiervoor zijn wel een aantal voorwaarden, waaronder dat er sprake is van een ernstig misdrijf, het slachtoffer geen eigen schuld heeft en de claim binnen drie jaar is ingediend.

Vergoeding letselschade na mishandeling

Janse Advocaten in Utrecht kan u helpen met het claimen van uw schade en u deskundige rechtsbijstand verlenen gedurende de gehele procedure. Wij stellen de dader of daders aansprakelijk en zorgen ervoor dat alle schade wordt vergoed. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op uw eigen herstel en gezondheid.

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Barneveld. Naast ons kantoor te Barneveld houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Arnhem, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

Waarom Janse Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocateis, dus altijd dichtbij

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu