030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Schadevergoeding aanvragen Utrecht

Heeft u letsel opgelopen door een ongeval in het verkeer, op het werk of door een fout van uw arts? Dan heeft u letselschade en kunt u mogelijkerwijs een letselschadevergoeding krijgen. Schadevergoedingen worden onderverdeeld in materiële en immateriële schade. Alle directe kosten die u heeft gemaakt ten gevolge van het ongeval vallen onder materiële schade. Psychische en emotionele schade vallen onder immateriële schade. Het type schadevergoeding voor immateriële schade wordt ook wel smartengeld genoemd.

Letsel heeft niet alleen een enorme impact op uw leven omdat u gewond bent geraakt, maar ook omdat de financiële gevolgen groot kunnen zijn. U kunt wellicht tijdelijk niet werken en loopt daardoor inkomsten mis. U maakt veel medische kosten en kunt zelf uw huishouden niet meer doen en moet daar iemand voor inschakelen. Of u geeft veel geld uit aan (openbaar) vervoer, omdat u zelf tijdelijk niet kunt fietsen of autorijden: allemaal kostenposten die u kunt verhalen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij.

Juridische hulp bij schadeclaim indienen

Vanwege de soms complexe en langdurige procedures omtrent de letselschadeclaim, is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. Janse Advocaten in Utrecht staat u graag bij in dit proces. Wilt u meer informatie, advies of een afspraak maken voor ons gratis spreekuur? Neem dan snel contact met ons op.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu