030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Schadevergoeding eisen in Utrecht

Wanneer u slachtoffer bent van letselschade, kunt u een schadevergoeding eisen. De rechter kan dan beslissen dat de dader of een verzekeringsmaatschappij de schade moet vergoeden. Om voor een vergoeding in aanmerking te komen, dient u echter eerst een schadeclaim in te dienen.

De hoogte van de schadevergoeding hangt af van vele factoren en moet dus per geval bekeken worden. Leidraad hierbij is, naast gemaakte kosten, de situatie van nu vergeleken met de situatie van voor het ongeval. Laat een gespecialiseerde letselschade advocaat u helpen bij het indienen van de schadeclaim. Op deze manier weet u zeker dat er iemand is die alleen aan uw belangen denkt.

Schadevergoeding claimen

Bij Janse Advocaten in Utrecht bent u verzekerd van ruime expertise op het gebied van schadevergoeding eisen. Wij hebben een persoonlijke aanpak en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Wij nemen het juridische traject voor u uit handen, zodat u zich zo goed mogelijk kan richten op uw herstel. Wanneer u wilt weten of wij iets voor u kunnen betekenen met betrekking tot het eisen van een schadevergoeding, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We kunnen uw situatie dan bespreken en bekijken wat we voor u kunnen doen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu