030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Smartengeld verhalen in Utrecht

Naast een vergoeding voor uw fysieke letsel, is het soms ook mogelijk om een vergoeding te krijgen voor psychisch letsel. Dit wordt smartengeld genoemd en hier is bijvoorbeeld sprake van als u een trauma heeft opgelopen, blijvende littekens heeft of blijvend letsel waardoor u bepaalde hobby’s niet meer kunt uitvoeren. Hoewel dit de immateriële schade vaak niet direct zichtbaar is, kan dit wel grote impact hebben op het leven van een slachtoffer. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van een aantal factoren. In Nederland is het in de wetgeving zo geregeld dat alleen het slachtoffer zelf recht heeft op smartengeld, de personen in diens omgeving niet. In geval van overlijden hebben zij wel recht op overlijdensschade.

Deskundig advies in Utrecht bij emotionele schade

Schakel de juristen van Janse Advocaten in Utrecht in om u te helpen bij het verkrijgen van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Samen met u kunnen we kijken wat uw rechten en kansen zijn op het verkrijgen van smartengeld. Daarnaast kunnen wij vrijblijvend een globale schatting maken van de hoogte van de vergoeding psychische schade. Verder kijken we ook naar de mogelijkheden voor vergoedingen van materiële schade en fysiek letsel. Voor vragen over smartengeld, advies of een vrijblijvende afspraak kunt u ons bellen op 030 - 799 08 66of langskomen op ons kantoor in Utrecht.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu