030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Blijvend letsel na verkeersongeval in Utrecht

Veel verkeersongevallen lopen met een sisser af en laten u met de schrik vrijkomen. In welke proportie een verkeersongeval ook plaatsvindt, het is bijna altijd een gebeurtenis die u niet snel vergeet. Vooral als er blijvende gevolgen worden overgehouden aan een dergelijk voorval, zult u nog meerdere malen stil blijven staan bij de dag dat het plaatsvond. De nasleep van een verkeersongeval kan bijvoorbeeld bestaan uit fysiek letsel, psychologische trauma’s en financiële schade. Het kan in dit geval erg frustrerend zijn als de schuld van het verkeersongeval bij iemand anders ligt. Het is vrij snel vast te stellen wie er aansprakelijk is bij een verkeersongeval.

Wij helpen u vaak kosteloos

Bij Janse advocaten in Utrecht staat uw belang voorop. Als vastgesteld wordt dat u niet aansprakelijk bent voor de aanrijding, dan kunt u kosteloos een beroep doen op een van onze letselschade advocaten. In dit geval zal de aansprakelijke partij de kosten voor uw rechtshulp vergoeden. U kunt altijd contact opnemen voor advies over uw zaak omtrent letselschade in Utrecht en omgeving. Dit eerste gesprek verplicht u tot niets en zal u ook niets kosten. Wij staan u graag te woord en proberen samen met u een oplossing te vinden voor het verkeersongeval.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu