030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Schadevergoeding whiplash in Utrecht

Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd een slingerende beweging maakt ten opzichte van de romp, waarna nekklachten ontstaan. Deze klachten ontstaan meestal na een zogenaamde kop-staartbotsing. Er zijn echter veel meer mogelijke oorzaken voor een whiplash. Hoewel de pijnklachten zeer ernstig en langdurig van aard kunnen zijn, weten de medici tot op heden nog niet wat de pijnklachten voornamelijk veroorzaakt. Op röntgenfoto’s en CT-scans is namelijk vrijwel nooit iets te zien.

Wanneer iemand anders dan het slachtoffer verantwoordelijk is voor het ontstaan van het letsel, zal deze persoon aansprakelijk worden gehouden en kan het slachtoffer een schadevergoeding whiplash claimen. Wanneer het letsel is toegebracht in het verkeer, kan de schadevergoeding op het auto ongeluk betrekking hebben.

Uw letselschadespecialist in Utrecht

Om een rechtvaardige schadevergoeding whiplash te verkrijgen, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen. De letselschadespecialisten van Janse advocaten hebben ruime ervaring op het gebied van schadevergoedingen met betrekking tot auto ongelukken en whiplash klachten. Zij kunnen u bijstaan tijdens de gehele procedure in Utrecht en omgeving. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de ingewikkelde procedures en kunt u zich volledig richten op uw gezondheid. Voor meer informatie, advies of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu