030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Whiplash na een verkeersongeval in Utrecht

Aanhoudende nekklachten na een aanrijding kunnen duiden op een whiplash. Een whiplash ontstaat door een plotselinge slingerbeweging van het hoofd en de nek, ten opzichte van het bovenlichaam. Deze beweging kan zowel van voor naar achter als van links naar rechts en andersom nekklachten na een aanrijding veroorzaken. Hierbij worden de spieren en gewrichtsbanden rond de wervelkolom van de hals en nek verrekt. Dit kan veroorzaakt worden door een kop-staartbotsing in het verkeer. Een whiplash trauma is vaak niet te zien op röntgenfoto’s en CT-scans, waardoor letselschade soms lastig aan te tonen is in de procedure voor schadevergoeding.

Hulp bij whiplash schadevergoeding

U kunt de veroorzaker van de opgelopen nekklachten na een aanrijding aansprakelijk stellen en zo een schadevergoeding claimen bij zijn of haar verzekering. Indien u zelf de veroorzaker bent van het ongeval, kunt u mogelijk de schade verhalen op uw eigen verzekeraar. Wanneer u de klachten heeft opgelopen terwijl u onderweg was voor uw werk, kunt u de schade verhalen op de verzekeraar van uw werkgever.

Om ervoor te zorgen dat uw klachten passend worden vergoed en geregeld, is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen. Letselschadespecialisten kunnen u bijstaan in deze, soms ingewikkelde, procedures. Janse advocaten in Utrecht heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van letselschade en kan u ondersteunen met juridische bijstand. Aarzel daarom ook niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord voor advies of het maken van een afspraak.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu