030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Juridische hulp na een bedrijfsongeval in Utrecht

Naast het feit dat u fysiek en/of psychologisch letsel over kunt houden aan een ongeval op het werk, kan de relatie met uw baas hier ernstig onder lijden. Een conflict over een bedrijfsongeval kan voor diverse strubbelingen zorgen, die het voor u onmogelijk maken om weer opnieuw arbeid te verrichten voor de werkgever. Janse Advocaten, uw letselschade advocaat in Utrecht, probeert in deze situaties de rust te bewaren. Het behoud van een basis voor samenwerking is daarbij van groot belang. Onze juristen proberen de belangen van beide partijen, zowel op de korte als lange termijn, af te wegen om tot een bevredigende oplossing te komen.

De kosten van een bedrijfsongeval

Beide partijen zullen in de meeste gevallen geen uitgaven hoeven te doen aan een letselschadezaak. De werknemer is meestal niet aansprakelijk voor de kosten van juridische hulp na een arbeidsongeval, aangezien de schade wordt verhaald op de aansprakelijk gestelde partij. Omdat dit in een dergelijke zaak de werkgever zal zijn, zal hun verzekeringsmaatschappij de schadevergoeding moeten ophoesten. Voor extra informatie over een vergoeding na een bedrijfsongeval in Utrecht of omgeving, kunt u contact opnemen met ons kantoor, of een afspraak maken voor een vrijblijvend spreekuur.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu