030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Letselschade door medische fout in Utrecht

In de gezondheidszorg worden er minstens 30.000 medische fouten gemaakt per jaar. Deze fouten worden niet alleen door artsen veroorzaakt, maar ook bijvoorbeeld door verpleegkundigen, fysiotherapeuten en andere medewerkers in de gezondheidszorg. Zij proberen u te helpen en zo goed mogelijk te behandelen. Toch kan het gebeuren dat er iets mis gaat en dat u schade oploopt. Dit betekent niet automatisch dat u ook recht heeft op een schadevergoeding. Dat heeft u alleen als er sprake is van een medische misser. U moet kunnen bewijzen dat er sprake is van een fout.

De arts of andere hulpverlener heeft een ‘inspanningsverplichting’. Dat wil zeggen dat deze zich maximaal moet inspannen om u beter te maken. Als er dan toch complicaties optreden, dan kunt u geen schadevergoeding medische fout eisen. Er is wel sprake van een medische misser wanneer de arts onzorgvuldig is geweest.

Letselschade advocaat medische fouten

Een schadevergoeding claimen is vaak een langdurig en ingewikkeld proces. Alles correct en nauwkeurig documenteren kan helpen bij de claim. Daarnaast kunt u een adequate letselschadespecialist inschakelen, zodat u er niet alleen voor staat. Janse Advocaten in Utrecht heeft specialistische ervaring met betrekking tot het verhalen van schadevergoedingen voor medische fouten. Neem contact met ons op voor deskundig advies.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu