030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Medisch advocaat

Een medisch advocaat kunt u bij allerlei medisch gerelateerde juridische zaken inschakelen. Bijvoorbeeld bij een operatiefout, een verkeerd gestelde diagnose of andere juridische problemen die op een of andere manier medisch gerelateerd zijn. Denk bijvoorbeeld aan problemen omtrent declaratie van uw zorgverzekering of problemen met uw werkgever over uw ziekte. De medisch advocaat kan bij een medische fout onderzoeken of de behandelend arts juist gehandeld heeft. Enkel wanneer vastgesteld is dat het gaat om een medische fout kan de arts of het ziekenhuis aansprakelijk gesteld worden. U hoeft echter niet noodzakelijkerwijs te procederen. Soms kunt u, met behulp van een medisch advocaat, door een briefwisseling, een onderbouwd overleg of een dossier al veel voor elkaar krijgen bij uw tegenpartij.

Aansprakelijkheid bij een medische fout

Vaak is de aansprakelijkheid vrij eenvoudig vast te stellen. Het kan echter ook voorkomen dat een arts of chirurg weigert zijn of haar fout te erkennen. Desalniettemin is het altijd aan te raden om u te laten bijstaan door een medisch advocaat, omdat het indienen van een claim tegen een arts een erg stressvol en pijnlijk proces kan zijn. De juristen van Janse Advocaten in Utrecht zullen alles uit de kast halen om u zo goed mogelijk bij te staan, voor een bevredigend resultaat.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu