030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Fietsongeval in Utrecht

Fietsers en voetgangers zijn zeer kwetsbare verkeersdeelnemers en een aanrijding door een auto veroorzaakt dan ook vaak (ernstig) letsel, waaronder kneuzingen, botbreuken of blijvende lichamelijke klachten. Mogelijke gevolgen hiervan zijn hoge ziekenhuiskosten en inkomensschade, omdat u minder kunt werken. Vanuit de wegenverkeerswet is geregeld dat kwetsbare verkeersdeelnemers hun schade kunnen verhalen op de tegenpartij. Daarom is een automobilist ook bijna altijd aansprakelijk als hij of zij een fietser of voetganger aanrijdt. Bij kinderen onder de 14 jaar is de automobilist voor 100% aansprakelijk voor de schade. Bij mensen boven de 14 jaar is de bestuurder voor minsten 50% aansprakelijk voor het fietsongeval.

Tips bij een fietsongeval

Vaak komt het voor dat de fietser de aansprakelijkheid voor het fietsongeval laat zitten. Echter, de schade voor de fietser kan aanzienlijk hoog blijken te zijn. Het is daarom van belang dat u altijd het kenteken noteert of er een foto van maakt met uw mobiele telefoon. Noteer de naam en het adres van de bestuurder en van eventuele getuigen en schakel bij letselschade meteen de politie in. Doet u dit niet, dan heeft u kans dat u als fietser zelf voor de gevolgen van het fietsongeval moet betalen. De juristen van Janse Advocaten staan u in Utrecht en omstreken graag te woord voor advies en hulp.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu