030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Ongeval auto in Utrecht

Hoewel auto’s steeds veiliger worden en er meer verkeersremmende maatregelen zijn, zijn er in Nederland nog altijd te veel auto ongevallen. De schade blijft vaak beperkt tot blikschade. Het is daarom erg wijs om een goede autoverzekering te hebben. De wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) is verplicht om te hebben en zorgt ervoor dat de eigenaar van de auto altijd verzekerd is wanneer deze schade toebrengt aan anderen.

Naast blikschade ontstaat er soms ook letselschade. Als passagier kunt u sowieso geen schuld hebben aan het auto ongeval. Daarom kunt u als passagier altijd een vergoeding krijgen voor uw opgelopen letselschade. Maar zelfs als u zelf de aanrijding met de auto heeft veroorzaakt en dus schuldig bent aan het verkeersongeval, kunt u uw letselschade vergoed krijgen. De verzekering Schade Verzekering Inzittende (SVI) keert namelijk altijd een vergoeding uit bij letselschade door een ongeval met de auto, ongeacht wie er schuldig is.

Deskundige hulp bij een auto ongeval

Na een auto aanrijding is het wel belangrijk om de schade niet zelf te regelen met de tegenpartij, hoe coulant deze ook is. Het is namelijk van tevoren niet direct te zien hoe de schuldvraag eruit zal zien. Janse Advocaten in Utrecht kan voor u kijken hoe u verzekerd bent en of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Wanneer u twijfelt of u een letselschadespecialist moet inschakelen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu