030 - 799 08 66

Letselschade advocaat nodig in Utrecht?

Kettingbotsing in Utrecht

Bij een kettingbotsing zijn meerdere, soms wel tientallen, auto’s betrokken. Vaak is de oorzaak dat er niet voldoende afstand wordt gehouden, vooral bij dichte mist. Een veelgestelde vraag hierbij is: “Wie is er aansprakelijk bij een kettingbotsing?”.

Aansprakelijkheid bij kettingbotsing

Vaak is dit degene die achterop rijdt, omdat hij of zij onvoldoende afstand hield. Wanneer de achteroprijder niets te verwijten valt, betaalt hij niet. In andere gevallen kan het ook zijn dat er meerdere mensen aansprakelijk worden gesteld. Door de vele betrokkenen kan het erg lastig zijn om aan te tonen dat u zelf geen schuld heeft aan de botsing. U moet hiervoor kunnen aantonen dat u zelf voldoende afstand heeft gehouden op uw voorligger en dat u door een ander vooruit werd gedrukt. In enkele gevallen is de voorste automobilist aansprakelijk. Dit is het geval wanneer deze plotseling op de rem staat, bijvoorbeeld voor groen licht. Ook kan het zijn dat de voorste auto de achteroprijder afsnijdt of van rijstrook wisselt en meteen daarna vol remt. In deze gevallen is de voorganger aansprakelijk.
Aangezien het dikwijls zeer gecompliceerd kan zijn om te bewijzen dat u geen schuld heeft, is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen. U kunt hiervoor contact opnemen met Janse Advocaten in Utrecht.

 

Mr. Janse

Mr. Janse

"De drempel voor een snel en goed juridisch advies hoeft niet hoog te zijn. Wij bieden particulieren en ondernemers wekelijks op donderdag de service van een gratis spreekuur op ons kantooradres te Utrecht. Naast ons kantoor te Utrecht houden wij ook gratis spreekuren op de locaties Barneveld, Ede en Utrecht."

Uw letselschade advocaat

"Als advocatenkantoor hebben wij inmiddels jarenlange ervaring met complexe letselschade zaken. Doordat wij zijn aangesloten bij de Vereniging Letselschade Advocaten, de Stichting Keurmerk Letselschade, de Werkgroep Artsen Advocaten en de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade, werken wij altijd in overeenstemming met de hoogste kwaliteitseisen binnen de letselschadebranche."

 

Waarom Janse Letselschade Advocaten?

  • Ruim 20 jaar ervaring met complexe letselschadezaken
  • Intakegesprek gratis bij u thuis
  • Meerdere spreekuurlocaties, dus altijd dichtbij
  • Professioneel, betrokken en gericht op resultaat

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische fouten
• Geweldsdelicten
• Sportongelukken
• Productiefouten

Werkgebied

Binnenstad, Utrecht-Oost, Leidsche Rijn, Utrecht-West, Overvecht, Utrecht-Zuid, Utrecht-Noordoost, Utrecht-Zuidwest, Utrecht-Noordwest, Vleuten-De Meern, Houten, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging

Hoofdmenu